2012. július 23., hétfő

Aszalt szilvával és bacon-nel töltött csirkecomb


Bevásárlólista 2 adaghoz:
2 csirkecomb
10 szem aszalt szilva apróra vágva
5 dkg bacon kockára vágva
zsiradék, pl. kókuszzsír, libazsír
köretként: idénysaláta, cékla, alma

1. lépés
Süssük meg a bacon kockákat egy serpenyőben, keverjük össze az aszalt szilvával, és töltsük meg vele a csirkecombokat.

2. lépés
Sózzuk meg a csirkéket, és tegyünk alá zsiradékot.

3. lépés
Alufóliával lefedve 200 fokon süssük 30 percig, majd alufólia nélkül pirítsuk további 15 percig.

Tipp:
Köretként zöldsalátát keverjünk össze reszelt céklával, almával, majd locsoljuk meg olívaolajjal és egy kis citromlével.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése