2012. július 31., kedd

Barackleváros-kakukkfüves pulykasült bacon-nel


Bevásárlólista 2 adaghoz:
25 dkg pulykamell
3 ek. baracklekvár
friss vagy szárított kakukkfű
5 dkg szeletelt bacon
2 ek. zsiradék (pl. kókuszzsír)

1. lépés
A pulykamell szeleteket sózzuk, forró olajban hirtelen pirítsuk meg mindkét oldalát, és tegyük bele egy kizsírozott tepsibe.

2. lépés
Kenjük meg a tetejét baracklekvárral, majd tegyünk rá néhány szál friss vagy szárított kakukkfüvet.

3. lépés
Toljuk be a sütőbe, és pirítsuk rá a lekvárt.

4. lépés
Egy serpenyőben süssük meg a baconszeleteket, és tálaljuk az elkészült fogásokat egy tányéron egymás mellé rendezve.

Tipp:
Köretként vegyes zöldséget pároljunk hozzá.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése