Bevásárlólista 2
adaghoz:
25 dkg pulykamell
25 dkg pulykamell
3 ek. baracklekvár
friss vagy szárított kakukkfű
5 dkg szeletelt bacon
5 dkg szeletelt bacon
2 ek. zsiradék (pl. kókuszzsír)
só
1. lépés
A pulykamell szeleteket sózzuk, forró olajban hirtelen
pirítsuk meg mindkét oldalát, és tegyük bele egy kizsírozott tepsibe.
2. lépés
Kenjük meg a tetejét baracklekvárral, majd tegyünk rá
néhány szál friss vagy szárított kakukkfüvet.
3. lépés
Toljuk be a sütőbe, és pirítsuk rá a lekvárt.
4. lépés
Egy serpenyőben süssük meg a baconszeleteket, és tálaljuk
az elkészült fogásokat egy tányéron egymás mellé rendezve.
Tipp:
Köretként vegyes zöldséget pároljunk hozzá.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése