2012. július 18., szerda

Sajtos-diós töltött gomba zöldalmával

Bevásárlólista 2 adaghoz:
50 dkg csiperke gomba
1 zöldalma
3 ek. pirított dió
5 dkg parmezán v. grana padano sajt
2 ek. citromlé
1ek. kókuszzsír

1. lépés
Pirítsd meg egy serpenyőbe a diót.

2. lépés
A mag nélküli, felkockázott almát a sajttal, a pirított dióval és a citromlével tedd egy aprítógépbe, és daráld össze.

3. lépés
Szedd ki a gombák szárát, mosd meg, és a kalapba tölts bele 1-1 teáskanálnyi tölteléket.

4. lépés
Egy kizsírozott tűzálló tálba helyezd el a töltött gombákat, majd fedd le, és előmelegített 180-200 fokos sütőben párold kb. 15 percig, majd lefedés nélkül pirítsd 10 percig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése