2013. szeptember 28., szombat

JÖN! JÖN! JÖN! Az első hedonista paleós könyv!!!

Egy nagy álmom válik valóra: még több emberhez eljuthat mindaz, amit az elmúlt évek során nap mint nap kikísérleteztem, megtapasztaltam. Szeretném, ha Neked már sokkal könnyebb dolgod lenne, mint nekem volt négy évvel ezelőtt, amikor áttértem a paleo étrendre. 
 A paleolit étrendről a többségnek a diéta és a lemondás jut az eszébe. Nekem a fittség, az életerő és a tartós karcsúság mellett a jóllakottság és az élvezetes étkezések. 

Lilahagymás-tepertős pogácsa, még finomabb kenyérlángos, wrap, focaccia, szezámos kenyér, csibeburger paleo bucival.....paleo levesbetétek, csodás karfiolkrémleves, az eddig titkos családi tyúkhúslevesünk.... kacsamájas rizottó, tojáspörkölt paleo nokedlivel, töltött paprika, lazac steak, mandulatejszínes pisztráng, a legtutibb marhasteak, szárnyasok ropogós combjai, szaftos szűzpecsenye...partihúsgombócok, mustár, pesto, majonéz, ketchup, kókusztej, mandulatejszín és társai házilag...egyszerű de nagyszerű karamellkrém, paleo gofri, palacsinta, torta, hedonista csokoládékrémek, dirty chai...
 (és ez csak néhány étel a közel 100-ból...) 
 A receptek mellett két fontos fejezete is van a könyvemnek: gyakorlati tippek, paleo tedd és ne tedd!, alap bevásárlólista, konyhai kisokos. A végén pedig segítek egy kis böjtöt is tartani:  hogyan csináld úgy, hogy megint csak ne a koplalás és az önsanyargatás fémjelezze és ehhez egy 3 napos mintaétrendet is ajánlok. 

Gusztusos, finom és közben egészséges ételek kerülhetnek az asztalodra.
Ez a hedonizmus – a koplalást meghagyjuk másoknak! 

Győződj meg róla te is, hogy ez mennyire így van! 
A könyvet november elejétől már a Libri, Alexandra és nagyobb könyvesboltokban meg tudod vásárolni. Vagy itt: http://www.libri.hu/konyv/posta_renata.paleolit-konyha-hedonistaknak.html 

A teljes könyvem profi fotóanyagát Siményi Gergely fényképezte.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése