2014. október 29., szerda

Elindult a nyomdagép - hamarosan itt az új könyvem!

Megnyomtam a gombot, hamarosan kézbe vehetjük a Paleolit Gyorsételek hedonistáknak című vadiúj könyvemet! Legkésőbb jövő szerdán! 


Mit találsz az új könyvemben? 

Megmutatom, hogy a gyorsétel lehet egészséges is! Egyszerűen elkészíthető, ízletes és rafinált fűszerezésű ételek akár 5 perc alatt: paleo nutella, fokhagymás lángos, sültszalonna-krémleves, fullextrás óriáspizza, fish & chips, tojásos karfiolrizs, kókuszkrémes tekercs, piña colada desszerttál – közel száz gyorsan elkészíthető egészséges étel segíti majd a mindennapjaidat. A receptek között találsz ropogós héjú zsemlét, változatos reggeli kencéket, szaftos pecsenyét, aranybarnára pirult halpogácsát, karakteres mediterrán mártásvariációkat és villámgyors egytálételeket. Cukor-, glutén- és tejmentes fogások olyan ízvilággal és életörömmel fűszerezve, hogy könnyedén az egész család kedvencévé válik a paleolit konyha. Sőt! Azt is megmutatom, miként spórolhatsz hetente órákat, ezreseket, és segítek a legfontosabb alapanyagok listájának összeállításában is.

A legfőbb fejezetek: 

* Gyorstalpaló kezdőknek
* Reggelik az átálláshoz  
* A 18 legjobb gyorsétel, amit a nem paleósok is imádnak
* Húsimádók asztalára
* Gyors köretek
* Mártásvariációk
* Édességek
* Rendhagyó fejezet: Slow foodból fast food! - Avagy főzz egy héten egyszer!
* A nem paleo alapanyagok listája 

Fogadd szeretettel és használd örömmel a paleo fast food receptjeimet!


Itt tudod megrendelni 20% kedvezménnyel és ingyenes házhozszállítással! 

KÖNYVBEMUTATÓ ÉS DEDIKÁLÁS: 2014. november 25-én (Katalin napján) Budapesten, a Mammut bevásárlóközpont Libri üzletében! Várlak szeretettel!

 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése