2014. december 14., vasárnap

20% kedvezmény mindhárom könyvemre!


Ajándékötletek terén hasznos lehet tudnod, hogy mindhárom könyvemet 20% kedvezménnyel, ingyenes és nagyon gyors házhoz szállítással rendelheted meg az ország bármely pontjáról - a Jaffa kiadó oldaláról közvetlenül .

Miben különböznek a kötetek egymástól? 


Paleolit KONYHA hedonistáknak – Paleo a gyakorlatban, helyettesítő táblázat, alapbevásárló lista + közel 100 alaprecept, pl. levesbetétek, köretek, palacsinta, torta, kenyérfélék, tejbegríz, müzli, nokedli, karfiolrizs, gyümölcsrizs, kekszek, kókusz- és magtejek. Végül 3 napos böjtprogram.

Paleolit FOGYÓKÚRA hedonistáknakAz életmód váltáson belüli kudarcokról: mégis, miért nem fogyok?! Fogyókúrás aranyszabályok és életmód tanácsok; az étrendbeli összetevőkről és arányokról; a gátló tényezőkről; 30 napos mintaétrend és hozzá több mint 110 ételvariáció. Plusz kedvcsináló a fűszerezéshez, házi fűszermix tippek, és egy alapos ételhigiéniás táblázat főleg a húsételekhez.

Paleolit GYORSÉTELEK hedonistáknak - Paleo és konyhatechnológiai gyorstalpaló; alapkészlet lista; a citromról; ha nem otthon eszel-főzöl, mit egyél; közel 100 gyorsétel nem csak paleósoknak, ebből kiemelném a 18 reggelire való sós és édes kenyérfélét és a hozzájuk illő kencéket, mint pl. paleo nutella, fahéjas minikuglóf, ropogós héjú zsemle, tökmagos pogácsa, fokhagymás lángos, sajtos szezámkeksz, sárgabarackos-csokis ropogtatnivaló. És ez még csak az első fejezet.

Kellemes válogatást, böngészést kívánok hozzá!

TIPP: többféle főzőklubomra és egyéni konzultációra AJÁNDÉKUTALVÁNYT is rendelhetsz hozzá tőlem, nézz szét itt is: http://paleohedonistaknak.blogspot.hu/2014/11/egy-hasznos-ajandek-fa-ala-paleo.html 


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése