2015. december 14., hétfő

LÉGY BENNE PROFI: ilyen az igazi steak!

Tanuld meg Te is profin elkészíteni a húsok egyik kiválóságát, a marhabélszínt. Megtanítalak minden titkos fortélyra, ami ezzel kapcsolatos. Emellett nagyon finom édesburgonya és további meglepetés köretvariációkkal, dijoni magos mustár- és belga csokoládékrém készítéssel foglalkozunk ezen a főzőestemen.


AMIBEN PROFI LESZEL AZ EST VÉGÉRE:


  • A tökéletes steak: vásárlási szempontok, előkészítés, elkészítés, tálalás

  • Dijoni magos mustár -  házilag, egyszerűen, nagyszerűen

  • A megfelelő köretvariációk hozzá: fűszeres édesburgonya korongok és ropogós "burgonya" hasábok / meglepetés, miből készítjük ez utóbbit, mert el sem hinnéd, hogy hasábkrumplis lesz :-)

  • Belga csokoládékrém mandulás keksszel mártogatva


IDŐPONT: 2016.02.22. (hétfő) 18-21 óráig

HELYSZÍN: Studio Italia főzőiskola, XIII., Radnóti M. u. 2.

RÉSZVÉTELI DÍJ: 14.990 Ft / fő

REGISZTRÁCIÓ: paleohedonista@gmail.com


Születésnapra, Valentin-napi páros meglepetésnek is nagyon jó lehetőség! Ha ketten jöttök, 10% kedvezményt vehettek igénybe.

Várlak Benneteket szeretettel!

Üdv:
Reni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése