Tanuld meg Te is profin elkészíteni a húsok
egyik kiválóságát, a marhabélszínt. Megtanítalak minden titkos fortélyra, ami
ezzel kapcsolatos. Emellett nagyon finom édesburgonya és további meglepetés köretvariációkkal, dijoni magos mustár- és belga csokoládékrém készítéssel foglalkozunk ezen a főzőestemen.
AMIBEN PROFI LESZEL AZ EST VÉGÉRE:
- A tökéletes steak: vásárlási szempontok, előkészítés, elkészítés, tálalás
- Dijoni magos mustár - házilag, egyszerűen, nagyszerűen
- A megfelelő köretvariációk hozzá: fűszeres édesburgonya korongok és ropogós "burgonya" hasábok / meglepetés, miből készítjük ez utóbbit, mert el sem hinnéd, hogy hasábkrumplis lesz :-)
- Belga csokoládékrém mandulás keksszel mártogatva
IDŐPONT: 2016.02.22. (hétfő) 18-21 óráig
HELYSZÍN: Studio Italia főzőiskola, XIII., Radnóti M.
u. 2.
RÉSZVÉTELI DÍJ: 14.990 Ft / fő
REGISZTRÁCIÓ: paleohedonista@gmail.com
Születésnapra, Valentin-napi páros
meglepetésnek is nagyon jó lehetőség! Ha ketten jöttök, 10% kedvezményt
vehettek igénybe.
Várlak Benneteket szeretettel!
Üdv:
Reni
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése