2016. február 15., hétfő

Utolsó lehetőség!

UTOLSÓ LEHETŐSÉG, HA SZERETNÉL JÖNNI! 


Tanuld meg Te is profin elkészíteni a húsok egyik kiválóságát, a marhabélszínt. Megtanítalak minden titkos fortélyra, ami ezzel kapcsolatos.

AMIBEN PROFI LESZEL AZ EST VÉGÉRE:
• A tökéletes steak: vásárlási szempontok, előkészítés, elkészítés, tálalás
• Dijoni magos mustár - házilag, egyszerűen, nagyszerűen
• A megfelelő köretvariációk hozzá: fűszeres édesburgonya korongok és ropogós "burgonya" hasábok / meglepetés, miből készítjük ez utóbbit, mert el sem hinnéd, hogy hasábkrumplis lesz smile hangulatjelNem, nem zellerből.
• Belga csokoládékrém mandulás keksszel mártogatva

IDŐPONT:
2016.02.22. (hétfő) 18-21 óráig
HELYSZÍN: Studio Italia főzőiskola, XIII., Radnóti M. u. 2.
RÉSZVÉTELI DÍJ: 14.990 Ft / fő

JELENTKEZÉS, további részletek itt: paleohedonista@gmail.com
Limitált a létszám, ezért érdemes mielőbb regisztrálnod.

Várunk szeretettel!

Üdv:
Reni 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése