Hmmmmmmm......nagy receptvéglegesítésben vagyok épp, megálltam egy kis kávéra és beköszönni
Hozzátok. Mondhatnám, hogy fülig lisztesen ülök itt a konyhaasztalnál, de szerencsére csak maglisztek és további egészséges megoldások jutnak főszerephez - és abból sem olyan nagy mennyiség, mint a hagyományos sütiknél, péktermékeknél. Amíg várom a vadiúj friss és ropogós paleo bagettet a sütőből, addig is:
Íme, a menü - húsvétra is tökéletes kombinációk!
VANÍLIÁS KALÁCS MAZSOLÁS-TÚRÓS TÖLTELÉKKEL - tökéletes ízkombinációk, ha szereted az elegánsan karakteres péksüteményeket.
SAJTOS-MAGVAS KRÉKER TÖBB FŰSZERVARIÁCIÓVAL IS - hogy a ropogtatnivalód gyors, egészséges és változatos legyen.
ZÖLD FŰSZERES-ASZALT PARADICSOMOS BAGETT - finom reggelikhez vagy éppen szendvicsezős ebédekhez.
IDŐPONT: 2016.03.21. (hétfő) 18-21 óráig
HELYSZÍN: Studio Italia főzőiskola, XIII., Radnóti M. u. 2., II. emelet
RÉSZVÉTELI DÍJ: 11.990 Ft / fő
HELYSZÍN: Studio Italia főzőiskola, XIII., Radnóti M. u. 2., II. emelet
RÉSZVÉTELI DÍJ: 11.990 Ft / fő
JELENTKEZÉS, további részletek itt: paleohedonista@gmail.com
Várlak szeretettel:
* ha gondot okoz az átállás,
* ha bizonytalan vagy a sokféle információ közepette, és hiteles forrásra szeretnél támaszkodni;
* ha tele vagy kérdésekkel,
* ha még nem szerezted meg a mindennapos rutint...
* ...na, és ha a legfinomabb, egyszerű, de nagyszerű paleo édességek és kenyér titkát első kézből tőlem tanulnád meg!
* ha gondot okoz az átállás,
* ha bizonytalan vagy a sokféle információ közepette, és hiteles forrásra szeretnél támaszkodni;
* ha tele vagy kérdésekkel,
* ha még nem szerezted meg a mindennapos rutint...
* ...na, és ha a legfinomabb, egyszerű, de nagyszerű paleo édességek és kenyér titkát első kézből tőlem tanulnád meg!
Sőt! Akár névre szólóan megajándékozhatsz vele mást is.
Várunk szeretettel egy jó hangulatú, hiteles információkban és jóízű finomságokban gazdag paleo főzőesten!
Várunk szeretettel egy jó hangulatú, hiteles információkban és jóízű finomságokban gazdag paleo főzőesten!
Üdv:
Reni
Reni
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése