2016. május 24., kedd

ÚJ! ÚJ! ÚJ! Szerelmes paleo fogások pároknak és randevúkra!

Fogadjátok szeretettel a legújabb, hatodik könyvemet: Szerelmes paleo fogások pároknak és randevúkra!

Az összes receptet a férfiak ízlésére hangszereltem, ők állnak a középpontban! Remélem, hasznos, izgalmas olvasmány és gyakorlati segítség lesz számotokra az egészséges, és valóban afrodiziákumokkal teli új kötetem.

Már lehet előrendelni -20% kedvezménnyel és az ország bármely településére ingyenes kiszállítással itt: http://www.jaffa.hu/konyvek-reszletek.php?konyv_id=3033



EGY KIS AJÁNLÓ HOZZÁ:

Csábítsd el szíved választottját egy izgalmas, női rafinériával gazdagon fűszerezett közös fogásra, amely egyszerre finom és egészséges! Minden bombabiztos konyhai praktikámat összegyűjtöttem neked a sikeres hódításhoz: ízletes vacsorák és háromfogásos menük randevúra és ünnepi alkalmakra, reggeli fogások édes kettesben, bűntudatmentes nyalánkságok. A kötet végén alkoholmentes és alkoholos italválogatást is találsz, hogy – a hedonizmus jegyében - legyen mivel leöblíteni a sok ínycsiklandó falatot.


A hatodik kötetem írásakor az élénkítő, könnyen emészthető és vágykeltő hatásaikról ismert egészséges alapanyagokat állítottam a középpontba. A könyvben többek közt helyet kapott a zöld fűszeres bagett, a petrezselymes-paprikás pulykasonka, a mákos hedonizmus, a tejcsokis törökmogyorókrém, a citromos-mazsolás paleo túróval kínált vaníliás kuglóf, de készíthetsz változatos tapas-tálat, paleo sangríát, halrudacskákat fűszeres panírban, carbonara spagettit, málnás-zöldcitromos rozé fröccsöt és tüzes szűz koktélt is. Vagy egyszerűen vesd be a pasifogó rablónyársakat! Kezdhetjük? Vágjunk neki a pikáns főzőcskézésnek!



Sok-sok szeretettel ajánlom mindenkinek, aki szívesen kényezteti egészséges és finom falatokkal élete jelenlegi, vagy erre a címre eséllyel pályázó párját! És még konyhatündérnek sem kell lenni, meg órákig a konyhában robotolni, sőt!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése