Na, így néz ki az én „protein szeletem” edzés után. Friss,
ropogós, zamatos, finom, cukor-, glutén-, laktóz-, tejtermék-, tartósítószer-,
adalék- és zsírpárnamentes. Egy dolog azonban bőségesen van benne:
hedonizmus!!!!
GARNÉLÁS
TURBÓ SALÁTA EDZÉS UTÁN
Hozzávalók 1 adaghoz:
10 dkg tengergyümölcsei mix*
10 dkg friss zöldsaláta felcsíkozva (én itthon termett rukkolát
használtam)
10 dkg paradicsom kockára vágva
3 dkg póréhagyma felkarikázva
2 ek. extraszűz olívaolaj
2 tk. frissen facsart citromlé
só, frissen őrölt bors ízlés szerint
ELKÉSZÍTÉS:
1. A tenger gyümölcsei mixet – mivel Magyarországon ezt
leginkább mirelit formában tudod beszerezni, ezért – tedd lábasba, önts rá
hideg vizet, és közepes fokozatú tűzön főzd kb. 3 percig. Ezalatt kiolvad, és
már le is szűrheted.
2. Ezalatt keverd össze egy nagy tálban az előkészített,
felaprított zöldségeket, add hozzá az olajat, a citromlevet is. A leszűrt
tenger gyümölcseit keverd bele a salátába, végül sózd és borsozd ízlés szerint.
TIPP: Tovább gazdagíthatod a salátádat például 1 ek.
tökmagolajjal, 1 tk. balzsamecettel, 1-2 dkg reszelt parmezánnal, adhatsz hozzá
olajbogyót, kapribogyót, bazsalikom- vagy éppen petrezselyemlevelet.
* vagy csak garnélarák, vagy csak kagyló, vagy ugyanennyi
tengeri halfilé roston sütve, feldarabolva
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése